Prerada ribe

Tvrtka S.I.C. d.o.o. bavi se uvozom, preradom i distribucijom svježe i smrznute ribe, morskih plodova, kao i proizvodnjom ribljih delikatesa.

Naši pogoni za skladištenje, kapaciteta 1500 tona smrznute ribe i 60 tona svježe ribe opremljeni su najmodernijom tehnologijom zahvaljujući kojoj možemo očuvati svježinu sirovine i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

U proizvodnom pogonu obavlja se pakiranje, prerada i proizvodnja ribe, specijaliteta od ribe i plodova mora. 

Postupak skladištenja i proizvodnje, odnosno prerade ribe pod neposrednim je nadzorom naših stručnjaka koji vode računa o zadovoljavanju svih europskih zdravstvenih i ekoloških standarda u prehrambenoj industriji, od izbora najkvalitetnije sirovine do krajnjeg proizvoda.

Kao dokaz toga imamo brojne certifikate (ISO 20000:2005) i udovoljavamo visokim HACCP normama.  

Da bi osigurali da krajnji proizvod koji stiže do naših kupaca bude što kvalitetniji, u okviru našeg poslovanja uključena je i logistika distribucije. 

Modernim hladnjačama pod strogo kontroliranim uvjetima vršimo dostavu robe u ribarnice, restorane i do svih naših kupaca. 

Vrhunska i ne upitna kvaliteta, poštivanje visokih zdravstvenih i ekoloških standarda, brza isporuka robe, samo su neki od temelja našeg poslovanja, a inovacijama i neprestanim ulaganjima  u proizvodne kapacitete, stručni kadar i distribucijsku mrežu na korak smo od ostvarenja poslovne vizije – postati regionalni lider u preradi ribe, postati gospodarski subjekt koji će biti prepoznat na tržištu EU i šire, s krajnjim ciljem da proizvodimo zdrave i ukusne proizvode iz mora na zadovoljstvo svih potrošača i konzumenata.